sreda, 15. marec 2017

TAJIN MALI BLOG

Mami mi že cel mesec teži, da je pa zdaj skrajni čas, da si vzamem pet minut in se predstavim na njenem blogu. Pa kaj njej ni jasno..stara sem sedem mesecev in pojma nimam kaj je blog, pa še časa nimam. Moj urnik je absolutno preveč poln..igranje, raziskovanje, razgrajanje in potem mora človek še jesti in spati..včasih mislim, da je dan prekratek za vse kar želim storiti

Ampak naj ji bo..vseeno je moja mami in skrbi zame, zato vam namenim par besed.
Sem Taja, majhna in okrogla navihana dojenčica. Pravijo, da sem za svoje mesece prehitra in da se mi mudi v svet. No zdaj pa jaz vas vprašam: Bi vi ležali ves dan na hrbtu in buljili v igrače, ki so vam jih obesili na igralni lok, medtem ko je na drugi strani dnevne sobe mamičina torbica, ki jo je nujno potrebno raziskati.

Jap..rada raziskujem po stanovanju in zelo rada mamici pomagam pri pospravljanju. Sicer mislim, da ona res nima pojma kaj je pospravljanje, zato jo jaz z veseljem razsvetlim. Plastične posode v kuhinji ne sodijo v omaro, ker tam jih res ne moreš najti ok? Zato jih zložim ven, da so vse na vidnem mestu.

Z mami se zelo rada potepam in medtem ko ona v miru pije kavico, jaz spoznavam otroške igralne kotičke. Fridina igralnica je TOP..
Brez težav tudi spoznavam nove ljudi, ampak a je res potrebno, da se nad mojim obrazom vsi pačijo in delajo raznorazne grimase? Ah ja...odrasli ste res ena čudna bitja. Moja mami seveda ni izjema..včasih skače okrog mene kot kakšen klovn, meni pa ni niti malo zabavna. Ampak kaj hočem..pač ne razume dojenčkastega jezika in zato vedno ne ve kaj v resnici potrebujem.

Večkrat vas zanima kaj je moja najljubša hrana? Haloooo...kakšno vprašanje je to? Mamin mlekec seveda..Sicer sem se mogla vdati v usodo in sem začela jesti tudi kaj drugo..ampak, če se ne smem več toliko dojiti čez dan..pa se bom pač ponoči. Hja..iznajdljiva mala žverca sem.

Mogoče sem res majhna, a sem vseeno dovolj velika, da se že lahko lupčkam s fanti. Ati..te to moti slučajno? Vedno pač ne bom tvoja mala punčka veš. In če se s prijateljem Vitom včasih pač malo slinima ne bodi jezen.

Odločno se borim za pravice dojenčkov in zahtevam enakopravnost. Kdor je z mano..roke gor!!
Mami pravi, da sem naporna in da rabim veliko pozornosti, jaz pa mislim da malo pretirava. Če me ne slišijo in vidijo takoj, pač bolj glasno opozorim nase. Kaj je tu čudnega?

Mah..zdaj pa dovolj o meni..grem se dalje igrat. To bloganje res ni zame, tako da tipkovnico z veseljem prepuščam nazaj mamici.

XOXO



Ni komentarjev:

Objavite komentar