nedelja, 19. februar 2017

KAJINIH TOP 10 IZJAV

Poznaš tisti občutek, ko na blagajni čakaš v koloni..tvoj otrok sedi v nakupovalnem vozičku in v najbolj neprimernem trenutku izjavi eno najbolj noro izjavo..ti pa rdeča ko paradajz gledaš v tla in upaš, da je to slišalo čim manj ljudi. No jaz vsekakor vem kako je to. Moja Kaja je bila specialist za takšne in podobne situacije in skoraj vedno je poskrbela, da se je smejalo pol trgovine..priznam, da je bilo tudi meni v večini primerov smešno za umret. Še danes se spomnim kako je v največji gužvi razglabljala kako ji je izpadel zob, zobna miška pa si je drznila pozabit na njo. NO..DRAGA MOJA...NI TI IZPADEL ZOB..TO JE TVOJ RAZMAK MED ZOBKI, ki je mimogrede zelo srčkan :)
Ali pa ko je prodajalki na blagajni vljudno odklonila bombon ,ker bo njena mami znorela, če ga bo vzela. HALOOOO..SEM ŽE KDAJ? Lahko si mislite s kakšnim pomilovanjem jo je gledala..češ boga revica, da ti mami niti bombona ne privošči.

Ja..takšne in drugačne situacije so naju spremljale vedno in povsod..ampak zdaj je to prerastla in prišla v fazo, ko so njene izjave tako zmagovalne, da jih je nujno potrebno zapisati, ker jih ne želim pozabiti NIKOLI.

1. Kaja se tušira..jaz ji težim naj pohiti ker je že pozno in zakaj se še vedno ni šamponirala..in naenkrat ona meni reče : JAZ SEM SE ENKRAT DVAKRAT VEŠ.
Pa kaj si ti ja nor..kaj si seee?? :) Mogoče jo bo potrebno seznaniti s tem kdo je Chuck Norris-

2. MAMI, KO BOŠ TI MAJHNA IN BOM JAZ VELIKA BOM JAZ TEBI UKAZOVALA.
Tako je..želim ti veliko sreče

3. Pri pediatru je treba dati kri..najprej eno urno pregovarjanje, jok in dretje da jo je strah. Ko je končno konec pa vpraša : KDAJ PA DOBIM KRI NAZAJ? VRNITE MI MOJO KRI!!! DVE PALČKI KRVI MI JE VZELAAAAA!!
Naj omenim, da je še cel teden čakala poštarja, če ji bodo mogoče poslali kri nazaj. PoT do doma pa je bila v znamenju joka in grozne žalosti.

4. MAMI DANES SEM VZELA ZOKNE IZ KOŠA ZA PERILO VEŠ..ONE OD VČERAJ.
Zakaj že?? SVEŽE ŠPARAM ZA JUTRI

5. MAMI VEŠ KATERI SO SVETI TRIJE KRALJI?
MIHA, GAŠPER IN BULDOŽER


6.Verjetno vsaka mama od svojega otroka,ki bo skoraj star 7 let pričakuje, da sodeluje pri pospravljanju svojih oblačil. Tudi jaz sem tista tečka ja. In ko si more revica zložit svoje perilo jo naenkrat slišiš: V KRIŽI ME JE VSEKALO..NE MOREM VEČ
Waaaaw..pri sedmih letih..

7. Kaja kak čutiš kašelj?
MEHKO :)

8.MAMI, JAZ BI ŠLA ŽIVET V DOM ZA OSTARELE. TAM MA VSAKI SVOJO TELEVIZIJO V SOBI

9. ZAKAJ NE KUPIMO AVTODOMA. SAJ MAM JAZ DOVOLJ DENARJA.
Pa jo vprašam, zakaj ga še ni kupla, če ma dovolj.
JA SAJ MI NIKOL NISI NIČ REKLA
Tak čisto mimogrede..v šparavčku ima par bakrenih centov

10. No to je pa resnično TOP izjava.
MAMI, VEŠ ZAKAJ JAZ NIMAM ZIZKOV?  KER MI JIH TI NE DOVOLIŠ NOSIT.
Bravo Kaja..That's my girl.

XOXO


Ni komentarjev:

Objavite komentar